Snit design - brushing

Je bezoek start met een consultatiegesprek om je wensen en mogelijkheden met elkaar overeen te stemmen. Het resultaat is een snit op maat, aangepast aan jouw haartype, gelaatsvorm en levensstijl.

 
 

Curlsys

Ik ben opgeleid door Curlsys, een revolutionaire en vooruitstrevende techniek om krulhaar perfect in vorm te knippen en je krullen echt tot leven te laten komen. Het systeem van Curlsys bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren.

De voordelen

  • Het perfecte antwoord voor alle klanten met natuurlijk krullend haar.
  • Creërt sterke of zachte krullen met structuur.
  • Verdubbelt het volume zonder 'slicen', behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar.
  • Creert 'directional swing' en beweging in zelfs stijl haar.
  • Versterkt de veerkracht en vitaliteit.
  • Geeft permanend haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

Elke snit met de Curlsys-techiek is uniek, hierdoor duurt een snit gemiddeld 2 uur. Gelieve bij het maken van een afspraak steeds te vermelden dat u krullen heeft en of u de Curlsys-techiek wenst.

Kleur en vorm

Van enkele lokken tot een compleet andere haarkleur. De ene haarkleur is de andere niet. De mogelijkheden en wensen zijn zeer uiteenlopend.

Aangezien je haren meer dan de helft van het gelaat omsluit is de impact ervan enorm. Om te weten te komen welke haarkleur perfect bij je gelaat aansluit is een kleurenanalyse de meest betrouwbare leidraad.

Wij werken met hoogtechnologische kleuringen en producten met of zonder plantaardige extracten. Zo zorgen we ervoor dat je haren ook na behandeling in topconditie verkeren.

 
 

Opsteekwerk

Heb je een huwelijk, feestje of receptie? Ik zorg voor een opsteekkapsel van nu met krullen of stijlvolle lokken.

Haarverlenging

Great Lenghts-haarverlenging

Je wil lang haar, maar je hebt geen geduld om je haar te laten groeien! Dan zijn haarextensies de ideale oplossing!

Lange haren bieden ontzettend veel mogelijkheden. Je kan je look aanpassen aan elke gelegenheid: sensuele steile haren, romantische krullen, zomers opsteekkapsel, ... echt opwindend!

Om de beste resultaten te verkrijgen werk ik enkel met topkwaliteit extensies van Great Lenghts.

Great Lengths verwerkt alleen de beste kwaliteit en bestaat uit 100% natuurlijk haar in een uitgebreide keuze aan diktes, lengtes en kleuren. 

De prijs voor een haarverlenging is op aanvraag.