Huidbehandeling

Bij elke start van een huidbehandeling maak ik eerst een grondige Observ huidanalyse van je gelaat.. Door middel van speciaal fluorescent en gepolariseerd licht, kunnen we huidaandoeningen direct zichtbaar maken...

We geloven sterk in een combinatie van facials, peelings en micro-needling therapie om het beste resultaat naar boven te brengen. Voor de behandeling werk ik enkel met het exclusieve gamma van Dermaquest Skin Therapy en Tebiskin.

 
 

Facials

Door de hoge concentraties werkstoffen in de producten die we gebruiken voor de Derma Facials, zult u in korte tijd resultaat ondervinden. In ons instituut ervaren we dat dit soort behandelingen niet alleen steeds meer populariteit winnen bij vrouwen, maar ook veel mannen aanspreekt. Een duidelijke behandeling ter verbetering van de huid, zonder dat u tot het uiterste gaat of er veel tijd in moet steken. Een ware boost voor je huid!

Peelings

Wij voeren verschillende peelings uit door middel van methode en producten van DermaQuestTM. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Met ons huidanalyseapparaat de Observ komen allerlei huidindicaties tevoorschijn en afhankelijk van uw wens behandelen we een gedeelte of volledig gelaat. Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering; tegen acne of door acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. U kan ook de gevoeligere dunnere huid rondom de ogen, lippen en handen laten behandelen. Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk 4-6 behandelingen, met tussentijd van 2-3 weken en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze huidspecialisten voor een optimaal resultaat.

 
 

E-Cool

No Needle Mesotherapie en cryotherapie in één behandeling. De E-Cool combineert Cryotherapie met Mesotherapie ofwel Cryo-Electroporatie!

De E-Cool biedt u een nieuwe, effectieve behandeling op het gebied van Mesotherapie en is in staat om actieve werkstoffen en ingrediënten optimaal in de diverse lagen van de huid te brengen. Cryo-Electroporatie is een non-invasieve, veilig en geheel pijnloos huidverstevigende en huidverjongende gezichtbehandeling. Cryo-Electroporatie combineert Electroporatie met het koelen van de huid, waarbij gebruik gemaakt wordt van actief werkende ingrediënten. Deze actieve werkstoffen worden met behulp van de E-Cool in de huid opgenomen.

Behandelingsmogelijkheden: huidveroudering, huidverslapping (gezicht & lichaam), fijne lijntjes & rimpels, vergroten poriën & grove huidstructuur, diverse pigmentatie problemen, algehele huidverbetering, kalmeren van de huid na bv. chemische peeling, microneedling, laser of acnebehandeling.

Microneedling therapie

Bij microneedling gebruikt de huidspecialist zeer fijne naaldjes waarmee gecontroleerd microverwondingen in de bovenste huidlaag worden aangebracht. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

De Demapen maakt kanaaltjes in de huid met behulp van 11 kleine naaldjes die, door de bij zondere slijping, makkelijk in de huid glijden en daardoor minder pijnlijk aanvoelen. De kanaaltjes zijn niet zichtbaar, maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren. Hierdoor komen actieve en helende groeifactoren vrij in de huid, waardoor de aanmaak van elastine en collegeen gestimuleerd wordt. Door de nauwkeurige werking kunnen zelf gevoelige gebieden als rondom de ogen, lippen en neus behandeld worden. De naalddiepte kan op persoonlijke behoefte worden ingesteld tot 2,5mm. Zo behaal je op een veilige, hygiënische en effectieve manier opzienbarende verbeterinegn van de huid.

Microneedling is succesvol bij: huidveroudering en huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, grove porien en grove huidstructuur, (acne)littekens, striae en striemen, kaalheid, pigmentatieproblemen, algehele huidverbetering, brandwonden.

 
 

LED Therapie Masker

Het Déesse LED therapie masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, ieder met haar eigen specifieke behandelingsindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Déesse LED-licht-therapie wordt ingezet voor bestrijding van acne, algemene huidverbetering, wondherstel, verslapte huid, fijne rimpels en lijntjes.