Over De Stijl

Ik startte in 1998 als zelfstandig kapper en ondernemer op vrij jonge leeftijd. De beautysector is steeds mijn passie geweest. In de eerste jaren trachtte ik mijn zaak verder uit te bouwen met meer klanten en ook meer medewerkers.

Toch was het niet wat ik zocht. Ik miste het contact met mijn klant. Ik 2010 heb ik beslist om mijn zaak verder uit te bouwen, maar met de bewuste keuze om alleen te werken. Ik wou persoonlijker kunnen werken en mijn klanten zelf van A tot Z kunnen opvolgen.

In de jaren nadien ben ik me gaan bijscholen op verschillende vlakken. Ik wou een totaalpakket kunnen aanbieden aan mijn klant. Ondertussen ben ik opgeleid als visagist, huid-, kleur- en stijlconsultant en kan ik samen met mijn klant werken aan een total look die iedereen zal verrassen!

De Stijl biedt vandaag een totaalpakket aan voor dames en heren die op zoek zijn naar een professionele aanpak voor haar, huid, make-up en styling. Hiervoor gebruiken wij steeds hoogwaardige producten en daag ik mezelf ook elke dag uit met het volgen van nieuwe opleidingen, trends en technieken om je als klant te blijven verrassen. Klanten komen vandaag ook bij me langs voor hun I-moment in hun dikwijls drukke leven.

Ik streef er steeds naar om klanten tevreden naar buiten te laten gaan en hen de aandacht te geven die ze verdienen. Als ik je als klant kan laten stralen, geeft me dat ook zelf een goed gevoel.

Tot binnenkort!
Mario Vanderseypen