Kleurenanalyse

Elke mens wordt geboren met een specifieke kleur van ogen, huid en haar. Dit noemen we jouw persoonlijke kleurenpalet of pigmentatie. Deze pigmentatie zal bepalen met welke kleuren je het beste staat  Sommige mensen voelen dit perfect aan. Anderen hebben hier de hulp van een kleuranalyse voor nodig.

Tijdens de kleurenanalyse gaan we op zoek naar jouwe seizoenstype.. Zo weet u welke kleuren je het meest flatteren en welke je het beste kan vermijden. Wij tonen je uitgebreid documentatiemateriaal om je wegwijs te maken en de stijl en kleuren van uw type. Na het kleurenadvies krijg je een kleurenpaspoort met daarin alle juiste tinten van jouw seizoen.

 
 

Stijlanalyse

Heel veel mensen denken dat je het perfecte figuur moet hebben om er stralend uit te zien. Toch heeft bijna geen enkele mens een lichaam dat perfect in balans is en de juiste verhoudingen heeft. Tijdens de silhouet- en stijlanalyse leren ik je hoe je met de juiste kledingstijl en accessoires jouw figuur het beste flatteert. Wij geven u aangepast stijladvies en tips in verband met het dragen van de juiste kleding, waardoor uw figuur het beste uitkomt. Kapsel, bril, riemen, schoenen en juwelen komen ook allemaal aan bod.

Eens u dat allemaal weet, zal u geen miskopen meer doen!. Na de stijlanalyse krijgt u een gepersonaliseerd stijlpaspoort, heel handig om mee te nemen tijdens het shoppen!

Een stijl en figuuranalyse wordt best vooraf gegaan door een kleuradvies. Jouw stijl is namelijk een harmonie van je kleurtype met je lichaamstype en de daarbij horende pasvorm.

Personal shopper

Is kleding kopen niet je favoriete bezigheid? Doe je regelmatig miskopen? Vind je het tijdrovend of moeilijk om de juiste outfit samen te stellen?

Dan is personal shopping iets voor jou.

Personal shopping gaat om de persoonlijke aandacht en is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens het shoppen krijg je advies ivm juiste kleurkeuze, pasvorm en eventueel accessoires. Uiteraard zijn je eigen stijl en smaak heel belangrijk want je moet je goed voelen in je nieuwe kleding.

Vooraf worden enkele afspraken gemaakt ivm de te besteden tijd, de aan te schaffen kledingstukken en het budget. Uiteraard bepaal je uiteindelijk zelf wat je koopt. Een dagje personal shopping kan enkel na een kleur- en stijlanalyse.

 

 
 

Garderobeplanning

Misschien ben je er aan toe om je kleerkast eens grondig te sorteren.  Wist je trouwens dat vele vrouwen gemiddeld 30% van hun kleding nooit dragen?  Je kan een garderobeplanning boeken na een kleur- en stijlanalyse.